I FamilieCaféen mødes familier, som af den ene eller anden årsag er udfordret i sin sammenhængskraft og trivsel. Her mødes man med ligesindede, og for mange bliver det starten på nye venskaber og relationer.  De engagerede og dygtige frivillige sørger for, at rammerne er trygge og indholdet interessant, når man mødes. De månedlige arrangementer varer 2,5 timer og er fyldt med spændende aktiviteter for både børn og voksne. Udover servering af kaffe/te, byder vi også på et varmt måltid mad og så vil der ofte være et kort, interessant og inspirerende indlæg.

FamilieCafé er et gratis tilbud til familier i Midtjylland. Ønsker du at vide mere, eller deltage i et af de arrangementer, der bliver afholdt i Åbenkirkes lokaler på Olufsgade 10 i Herning, kan du henvende dig til den ansvarlige koordinator. Vil du bare orientere dig om sidste nyt og se, hvad der sker, kan du følge linket til vores Facebookside herunder.

Familie Café

Projektkoordinator: Oli Samara Schultz, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Please publish modules in offcanvas position.