Ideen har fra starten fået opbakning fra Åbenkirke, der både har samlet ind og lagt lokaler til de møder og arrangementer, der har været afholdt. Den årlige juleuddeling er højdepunktet. Her møder familierne op til et festligt julearrangement, hvor alle sejl er sat for at skabe den helt rigtige julestemning. Det er også i den forbindelse, at familierne modtager deres pakke med julehjælp. Arrangementet har været så velbesøgt, at vi de seneste år har måttet afholde tre arrangementer for at få plads til de mange familier. 

Mission Julepakke hjalp det første år 100 familier i Herning og omegn. De næste år steg det til 150 familier og senest fik 500 familier glæde af julehjælpen. Udover indsamling af bidrag i forbindelse med gudstjenesterne i Åbenkirke, er projektet gjort muligt ved hjælp af støtte fra områdets erhvervsliv og fondsdonationer. De seneste år har Herning Gymnasiums elever også gjort en stor indsats og købt én julegave til hver af de mange børn under 12 år.

Vi hjælper ikke kun familier, der er udfordret økonomisk, men også familier som pga. sygdom, sociale eller andre udfordringer, har svært ved at overskue julen. Vores samarbejde med Herning Kommune,  Børne- og familiecentret, Varmestuen Hjørnesten m.fl., sikrer at vi når ud med hjælp til de mest trængte familier.  

Ansvarsområder i Mission Julepakke
Dorthe Dyreholt – Leder af julehjælpsgruppen - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. – Koordinator på Mission Julepakke - Ansvarsområder: Koordinering af frivillige
Max Eriksen - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Ansvarsområder: Sponsorering af mad, afhentning og praktik i forhold til pakning af julekasser, udlevering af julehjælp.
Jens Grevsen - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Ansvarsområder: Bestilling/indkøb af indhold af julehjælp, udlevering af julehjælp.
Pia Grevsen - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Ansvarsområder: Markedsføring og referater
Jan Lund Mølbach - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Ansvarsområder: Udlevering af julehjælp.
Doris Larsen - Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Ansvarsområder: Sponsorater, ansøgning af fonde, pakning af julehjælp, kontakt til kommune, ansøgning af julehjælp og  systemer til brug ved ansøgning og udlevering af julehjælp. 

 

 

Listen over givere er lang. Nogle har givet varer til kasserne og nogle har givet penge at købe varer for. Og alt har været meget, meget værdsat. Tusinde tak fordi I ville være med. 

Bidragsydere 2021

Bidragsydere 2020

Bidragsydere 2019

Bidragsydere 2018

Bidragsydere 2017

Bidragsydere 2016

Bidragsydere 2015

 

Please publish modules in offcanvas position.