Mission

Julepakke

Mission

Julepakke

Af Pia Dyreholt Grevsen

-Mission Julepakke har i år haft en særlig stemning/atmosfære af glæde, energi og afslappethed. Vi har på mange områder været tidligere ude i år, og det har gjort at arbejdsmængden har været mere fordelt og overskuddet af energi større til selve uddelingen.

-Min særlige motivationsfaktor i mit arbejde med “julehjælp” er, at vi meget konkret kan hjælpe folk der trænger. Også det, at vi som forening kan skabe det store sammenhold og den dynamik der er sammen med alle de frivillige, siger Dorthe Dyreholt som er leder for Mission Julepakke.

-Vi har været i nye lokaler, så selvfølgelig har vi også skullet finde vores plads i det. Men selvom der var ændringer indtil de sidste dage, var det med en positiv indstilling og med tanke på at alt nok skulle komme til at fungere og det gjorde det. Så alles indstilling har været meget positiv og vi har sammen fundet på virkelig gode løsninger, så alt kunne forløbe så godt som muligt til uddelingen.

Har du lyst til at læse flere gode beretninger fra frivillige og julehjælpsmodtagere så se her.

Mission Julepakke vil gerne være med til at hjælpe juleglæde ind i hjem hvor juleglæden ellers har svære kår.

Mission Julepakke har sidden 2010 uddelt julekasser til trængende i Herning og omegn. Vi startede ud med 100 julekasser i 2010 og siden da har antallet været stigende. 

Siden 2017 har vi uddelt 500 julekasser, og i 2022 kom vi op på 640 ansøgere. Indholdet i julekasserne er forkellige madvarer til brug i julen samt gavekort til steg/and. Derudover får børn på 12 år og under en gave.

December måned kan være en svær måned for mennesker der ikke har de økonomiske ressourcer til at gøre som der forventes i december måned, hvor julen fejres. I nogle hjem findes der ikke økonomisk mulighed for at følge alle de traditioner som julen påskriver med megen god mad, gaver, juletræ osv., særligt i familier med børn kan dette være en smerte. 

 

Vigtige Datoer Mission Julepakke 2024

 

Ansøgningsdage: 4. – 7. November 2024 kl. 14.00-18.00
Udlevering af Julehjælp: Lørdag d. 7. december 2024.

Med uddeling af Julehjælpen hjælper vi juleglæden lidt på vej i disse hjem.

Kontakt

Dorthe Dyreholt

jul@herningcare.dk

TAK TIL ALLE DER HAR STØTTET ØKONOMISK, OG STOR TAK TIL SPONSORERNE 2023

Scroll to Top